Access Point Rescue Chest Pouch with knife

SKU: Blue with orange knife
Vorige Item 3 of 12 Volgende
€ 76,95 (including 21% VAT)
This item is sold out.

The delivery time is 30 days.

Access Point Rescue Chest Pouch with knife

  Access Point Rescue Borsttas met mes

 De On Rope "Access Point" is ontworpen voor comfort, duurzaamheid, functionaliteit en toegankelijkheid met behulp van hoogwaardige componenten. Bij het dragen in de canyon, tijdens het wandelen of echt op avontuur, houdt het Access Point belangrijke of vaak gebruikte spullen binnen handbereik. Het verstelbare bandsysteem zorgt ervoor dat de pasvorm kan worden gepersonaliseerd, terwijl ervoor wordt gezorgd dat er geen losse hangende riemen zijn, omdat ze netjes worden opgeborgen en uit de weg worden gehouden. Access Point - ER - Emergency Rescue-opbergsysteem dat een "Rescue" -mes veilig bij de hand houdt.

Opbouw van de tas

CRKT Bear Claw
Ontworpen voor omstandigheden die erg robuust zijn, hetzij door het klimaat of door het werk dat mensen doen. De CRKT Bear Claw is een mes dat gemakkelijk vast te pakken is en moeilijk te verliezen is met een vast mesontwerp. Een snijmachine die dankzij het royale vingergat net werkt als een verlengstuk van uw hand. Het is het perfecte noodsnijgereedschap voor iedereen die snel touw, singels of netten moet knippen, vooral als zijn leven ervan afhangt. Veilig bevestigd aan de voorkant van het Access Point - ER, is de Bear Claw direct beschikbaar voor routinematige webbing-insnijdingen om ankers te spannen, evenals onverwachte situaties waarin het gebruik van een mes als kritiek kan worden beschouwd. Klik hier voor CRKT Bear Claw -specificaties

Omgaan met beveiligingslus
Op het Access Point-ER is een snapgebaseerde beveiligingslus opgenomen om ervoor te zorgen dat de meshendel dubbel is beveiligd, niet naar voren hangt en klaar is voor gebruik. Tijdens snelle waterinsluitingsoefeningen was de mesinzet zeer betrouwbaar en sneed hij extreem snel door touwen met volledige sterkte voor zelfredding wanneer het er het meest toe doet. Oefenen met het loslaten van het reddingsmes met beide handen is van onschatbare waarde om ervoor te zorgen dat het spiergeheugen van zijn locatie en nuances wordt gevormd, zodat het zonder veel nadenken kan worden gepakt wanneer dat het meest nodig is.

Mes gebruik
Niet de enige manier om te gebruiken, maar manieren die in de praktijk goed zijn gebleken.

Rechtshandige plaatsing - Pak de bovenkant van de handgreep vast en plaats de wijsvinger in het gat van de greep, Klap open met de duim met een neerwaartse beweging, Schuif de duim langs de bovenkant van de handgreep totdat deze tegen de harde huls drukt, buig de wijsvinger terwijl u de duim gebruikt als tegendruk schuif het mes stevig in uw hand.
Linkshandige gebruik - Pak de bovenste handgreep vast en plaats de pink in het greepgat, klap open met de duim met een neerwaartse beweging, schuif de duim omhoog langs de handgreep om het ontgrendelingslipje uit de weg te bewegen, handgreep, draai en trek naar beneden naar je rechterheup om in een veilige handpositie te pakken.

Canyon Mesh-basis
Met een basis die gebruik maakt van onze extreem sterke canyon mesh, kan water niet samenkomen en zorgt het voor een uitstekende afvoer en ademend vermogen door het hele lichaam. Hydrofoob en extreem duurzaam, de Canyon Mesh-basis geeft de componenten als geheel een stevige basis.

Neopreen voorkant
Neopreen zorgt voor een rekbaar, maar toch duurzame voorkant dat items van verschillende groottes aan kan zoals, snacks, waterdichte notitieblokken, telefoons, camera's en verschillende andere 'kies je eigen avontuur'-items. Wanneer items erin worden opgeborgen, biedt het neopreen een niveau van bescherming tegen algemeen reismisbruik vanwege het natuurlijke kusseneffect.

Polyurethaan gecoat
Door ritsen met polyurethaancoating te gebruiken, kunnen deze effectief worden verborgen voor blootstelling aan de elementen en worden eventuele schokken / schaafwonden die de functionaliteit zouden kunnen aantasten, verminderd.

Interne ketting
Toegang tot een interne "D" -ring dient als een betrouwbare ketting voor kritische uitrusting. Gebruik het interne bevestigingspunt, verwijder de ketting waardoor andere mogelijke arikelen gezekerd kunnen worden. Deze ketting maakt het mogelijk om alle items die kunnen worden vastgemaakt, zoals camera's, te allen tijde te beveiligen, terwijl gebruikers de mogelijkheid krijgen om in een oogwenk "handsfree" te gaan als dat nodig mocht zijn.

Geen hangriemen
Overmatige ophangriemen kunnen in verschillende scenario's gevaarlijke vangpunten zijn en zijn in het algemeen onooglijk en onnodig. Instelbaarheid wordt uitgevoerd door de maatriempjes eerst in een positie van persoonlijk comfort te plaatsen. Eenmaal aangepast zijn de riemen goed gepositioneerd om te voorkomen dat overtollig riemmateriaal blijft hangen en zorgt ervoor dat het netjes blijft, ook onder spanning.

Afmetingen

  • Breedte:19,5cm
  • Lengte: 22,5cm op het middenstuk
  • Je kan een toestel van 7-8cm dikte in de pouch te doen.

Newsletter

Subscribe to our newsletter
Subscribe
© 2013 - 2021 CanyonZone | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore